Producció i Retransmissió en directe de tot tipus d’Events

Producció i Retransmissió en directe de tot tipus d’Events a través d’internet

Cada dia que passa és més palès que si no ets a internet es pot dir que no ets visible al món. Les xarxes socials han exemplificat aquest fenòmen. Però les Xarxes socials només és la punta de l’iceberg del que implica un món global i connectat a través d’internet. Aquestes et permeten incliure tanta informació audiovisual com es desitgi, però això implica un treball darrera de producció audiovisual.
Arbe i Trentage Multimèdia compte amb les més noves tecnologies en imatge, so i video per a produir i retransmetre en directe tot tipus d’events que vulguis que siguin vistos pels teus clients a través d’Internet. Com a conseqüència, el resultat és la digitalització de l’event en forma de clip multimèdia, que pot servir per qualsevol ús publicitari que se’n vulgui fer per a ser distribuit en qualsevol de les xarxes socials existents o bé per a canals de TV convencionals.

T’oferim la solució que necessites per al teu event, sigui del tipus que sigui, ja sigui per a retransmissió en directe o per a una producció en diferit, com per exemple esdeveniments:
– Esportius
– Musicals (concerts, teatres, monòlegs, festes, comparses, etc…)
– Momentanis (qualsevol esdeveniment que et pugui interessar pel fet que sigui)
– Casaments, batejos i comunions.